Niet tevreden van je aankoop? Bij ons kan je retourneren.

 

BEDENKTIJD

Vanaf u de bestelling ontvangt heeft u 14 dagen bedenktijd. Als u niet tevreden bent over een artikel kan u dit binnen de bedenktijd ruilen in onze winkel of retourneren.

ARTIKELEN RUILEN

Indien u een artikel wil ruilen kan dit in onze winkel te Tremelo. In de winkel wordt geen terugbetaling gedaan van het aangekochte stuk. 
U zal het retourbedrag gestort krijgen op uw rekening.

 

ARTIKELEN RETOURNEREN

Om een artikel te retourneren, moet u altijd het retourformulier correct invullen, dit kan u hier downloaden.
Wanneer u het pakket heeft ontvangen, heeft u 14 dagen tijd om het artikel aan ons terug te sturen.

BINNEN 5 DAGEN UW GELD TERUG

Na ontvangst van uw retour die voldoet aan de voorwaarden ontvangt u binnen 5 dagen het aankoopbedrag op uw rekening. Verzendkosten worden niet vergoed.RETOURADRES

Dresscodes 

Schrieksebaan 29
3120 Tremelo

 

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als deze voldoen aan onderstaande voorwaarden:

  1. De zending dient voldoende gefrankeerd te zijn,zo niet word deze teruggestuurd naar de afzender. Wij raden u aan om uw retour altijd als postpakket te versturen.
  2. Het artikel dient/de artikelen dienen in originele verpakking retour te worden gestuurd. De verpakking dient compleet en onbeschadigd te zijn.
  3. Het artikel dient/de artikelen dienen onbeschadigd, ongewassen,ongedragen te zijn en geen gebruikssporen te vertonen.
  4. Het artikel/de artikelen dienen voorzien te zijn met het origineel etiket!!

Wij crediteren geen beschadigde en/of gebruikte artikelen.

Artikelen die gebruikt en/of beschadigd zijn worden eveneens niet geaccepteerd en gaan direct retour naar de afzender. De verzendkosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender. (Indien uw bestelling beschadigd is bezorgd, verzoeken we u dit z.s.m via mail te melden)

 

KOSTEN RETOURZENDING

De kosten van een retourzending zijn voor uw eigen rekening, en worden niet door ons vergoed. Indien u uw pakket in onze winkel komt ruilen betaald u uiteraard geen retourkosten.

Wij raden aan om uw retour als pakket via B-Post te verzenden. Dan ontvangt u namelijk een verzendbewijs en is uw pakket altijd traceerbaar via track & trace.

 

Voor verkeerd geleverde of beschadigde artikelen word de retourzending wel door ons vergoed. Hetzij via het toesturen van een pakketzegel, of door het terugstorten van de bezorgkosten op uw rekening.

© 2019 - 2021 Dresscodes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel